null
Travel Operator

Usluga za subagente

Predstavljamo vam jedinstven servis namenjen turističkim agencijama koji vam omogućava da za jako malo novca podignete svoju uslugu i komunikaciju sa klijentima na značajno viši nivo.

Ukoliko ste turistička agencija subagent, pravo rešenje za vas je subagentska verzija našeg Travel Operator servisa uz koju pored sajta dobijate i uslugu ažuriranja turističkih aranžmana organizatora sa kojima sarađujete kao i aranžmana vaše agencije ukoliko organizujete jednodnevne izlete.

Sajt koji za vas kreiramo u okviru Travel Operator servisa je besplatan, ono što se plaća je mesečna usluga ažuriranja i godišnji hosting za sajt.

Benefiti

Štedi vreme i novac

12.000 aranžmana

1

Za potrebe klijenata u okviru našeg sistema tokom godine ažuriramo preko 12.000 turističkih ponuda velikog broja organizatora. Klijenti sami biraju čije ponude žele da prikažu na svom sajtu, a imaju i opciju postavljanja sopstvenih izleta.

U zavisnosti od prodajne strategije klijent može odabrati organizatore koje želi da istakne, odnosno čije ponude želi da budu bolje pozicionirane.

Moderan dizajn sajta

2

Naši sajtovi su modernog dizajna, prilagođeni svim tipovima uređaja, ali ono što pre svega ističemo je preglednost i lako korišćenje što je jako bitno kako bi sajt mogli pravilno da koriste i ljudi koji se slabije snalaze sa novim tehnologijama.

Klijenti imaju mogućnost da sajt organizuju u skladu sa svojim potrebama i vrlo brzo i jednostavno mogu izvršiti promene u izgledu sajta.

Brzina i funkcije

3

Naše sajtove hostujemo na brzim serverima najnovije tehnologije smeštenim u Nemačkoj, koji nam omogućavaju veliku brzinu učitavanja i fluidnost korišćenja sajtova.

U naš sistem smo implementirali glavne funkcije koje omogućavaju lakše filtriranje i pronalazak željene ponude. Neke jako značajne funkcionalnosti ćemo predstaviti i u narednom periodu.

Ažuriranje aranžmana

4

Za potrebe klijenata ažuriramo ponude onih organizatora putovanja sa kojima klijent sarađuje, odnosno sa kojima ima potpisan subagentski ugovor.

Ažuriranje obuhvata postavljanje ponuda na sajt, zamenu cenovnika tokom sezone, označavanje first minute i last minute akcija, kao i uklanjanje ponuda nakon isteka konkretne ponude ili nakon završetka sezone.

Tehnička podrška

5

Klijentima pružamo kompletnu tehničku podršku koja obuhvata bukvalno sve što je potrebno, a vezano je za sajt.

Jedina obaveza klijenta je da izabere organizatore čije ponude želi da ima na sajtu i da nam da smernice kako želi da organizujemo strukturu i sadržaj sajta i dalje sve mi radimo. U slučaju dodatne potrebe za tehničkom podrškom na raspolaganju smo klijentu u svakom trenutku.

Stalna unapređenja

6

Konstantno radimo na unapređenju našeg proizvoda i usluga koje nudimo, tako da izborom Travel Operator servisa dobijate dugoročnog partnera bez potrebe da se kasnije bavite delom poslovanja vezanim za sajt.

Svakih nekoliko godina puštamo u rad nove verzije našeg sistema, što klijentima omogućava da sajt uvek bude u skladu sa trenutno aktuelnom tehnologijom.

Mreža poverenja

Naši klijenti

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Hajde da sarađujemo

Mreža poverenja

Uvek smo raspoloženi za svaki vid saradnje bilo da želite da koristite neku od naših usluga i postanete naš klijent ili imate nešto vi nama da ponudite. Budite slobodni da nas kontaktirate, želimo da vas čujemo...

nullNajnovije vesti iz turizma u vašem inbox-u..