null
Travel Operator

Usluga za organizatore

Verzija namenjena organizatorima putovanja omogućava da svoje programe osim kroz svoj sajt distribuirate u realnom vremenu i na sajtove preko 150 subagenata koji koriste naše usluge. To vam omogućava da novi program koji objavite na svom sajtu u istom trenutku bude objavljen na svim sajtovima vaših subagenata koji su naši korisnici. Nakon objavljivanja programa, svaka promena koju izvršite, npr. promena cene, istog trenutka je vidljiva na svim sajtovima subagenata.

Jedna od bitnih prednosti je i što kada imate neku Last minute ponudu gde vam je ostalo neprodatih kapaciteta, možete je “pogurati” kroz naš sistem, označavanjem da je Last minute, gde ona istog trenutka na svim sajtovima subagenata postaje Last minute i dobija posebno vidljivije mesto.

Benefiti

Štedi vreme i novac

Ažuriranje ponuda

1

Za potrebe organizatora putovanja koji koriste naš sistem postavljamo i ažuriramo sve programe koje organizuju, ali i oni imaju mogućnost da sami vrše izmene programa ukoliko to žele.

Trudimo se da sve promene budu odrađene u najkraćem mogućem roku, u zavisnosti od kompleksnosti promene one mogu biti ažurirane u roku od par minuta, najkasnije u toku istog dana.

Distribucija ponuda

2

Korišćenjem našeg sistema organizatori dobijaju mogućnost da se njihova ponuda distribuira istog trenutka na preko 150 sajtova agencija subagenata iz naše mreže.

Svaka novi program i svaka promena koju organizator izvrši kroz naš sistem istog trenutka je vidljiva na svim subagentskim sajtovima iz naše mreže.

Moderan sajt

3

Naše sajtove hostujemo na brzim serverima najnovije tehnologije smeštenim u Nemačkoj, koji nam omogućavaju veliku brzinu učitavanje i fluidnost korišćenja sajtova.

U naš sistem smo implementirali glavne funkcije koje koje omogućavaju lakše filtriranje i pronalazak željene ponude. Neke jako značajne funkcionalnosti ćemo predstaviti i u narednom periodu.

Olakšana prodaja

4

Ponude organizatora koji koriste naš sistem mogu biti dodatno istaknute na sajtovima subagenata, što im daje prednost kod posetilaca sajta.

Subagente konstantno izveštavamo o promenama i novostima vezanim za vaše ponude, dodatno ih forsirajući u situacijama kada imate manji broj neprodatih kapaciteta kako biste zatvorili prodaju.

Marketinške usluge

5

Marketinške usluge za organizatore pružamo u 2 smera, prvi je marketing vezan za oglašavanje organizatora kroz društvene mreže, Google Ads, Youtube Ads, Viber itd...

Drugi smer je marketing preko subagenata, što podrazumeva da animiramo subagente da prodaju vaše aranžmane i kreiramo vizuale i reklame sa vašim programima koje distribuiramo subagentima kako bi ih postavljali na njihove društvene mreže.

Subagentska verzija

6

Osim ažuriranja sopstvenih ponuda imate mogućnost da, ukoliko to želite, na svoj sajt povlačite i ponude drugih organizatora koje želite da prodajete.

Imate mogućnost da birate sve ponude nekog organizatora, možete odabrati samo pojedine, a imate i opciju da odaberete sve ponude, a da nakon toga isključite manji broj njih koje ne želite da imate na sajtu.

Mreža poverenja

Naši klijenti

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Hajde da sarađujemo

Mreža poverenja

Uvek smo raspoloženi za svaki vid saradnje bilo da želite da koristite neku od naših usluga i postanete naš klijent ili imate nešto vi nama da ponudite. Budite slobodni da nas kontaktirate, želimo da vas čujemo...

nullNajnovije vesti iz turizma u vašem inbox-u..